L’Associació de futbol La Salle Tarragona va néixer el 2007, fruit de la renovació de l’anterior club que disposava l’escola La Salle Tarragona, sota el nom de l’Atlètic La Salle de Tarragona.

El nostre objectiu principal és aspirar a transmetre uns valors essencials per treballar amb la línia continuista de l’escola, formant persones mitjançant la pràctica del futbol.
Els valors que millor defineixen a l’Associació i els seus objectius són: el respecte, la formació esportiva, el treball en equip, l’esforç i el sentiment d’equip.

El respecte és la base de la convivència. Respecte cap als adversaris al terreny de joc, cap als entrenadors i companys, cap als àrbitres i cap als aficionats. Tractem de transmetre la idea del RESPECTE tant en la victòria com en la derrota.

Som una Associació on la formació de la base és senya d’identitat des dels seus orígens. El treball dels nostres entrenadors prioritza l’aprenentatge de les regles del futbol així com de les eines necessàries per a la pràctica d’aquest esport, en l’àmbit tècnic, físic i tàctic. També ens fixem com a objectiu aprendre a competir (finalitat esportiva de l’activitat) sense perdre de vista les bases de l’Associació.

Formar part d’un grup a través de la pràctica esportiva comporta molts beneficis personals: solidaritat, esforç, humilitat i accentua tots els altres valors educatius i de formació de la persona. Tenir esperit de superació i de sacrifici cap als altres contribueix a tenir un elevat sentit de solidaritat.