Us presentem el nostre equip de treball.

Mariona Bladé

Entrenadora dels Debutants. Ja porta un parell d'anys al capdavant de la formació dels més joves. Molta paciència i dedicació la fan una gran entrenadora i peça important als primers passos dels joves jugadors.

Óscar Medina

Ja fa tres anys que arran d'una bona actuació al campus d'estiu de l'Associació, començant en pràctiques, vam decidir incorporar-lo a la nostra plantilla. Una de les grans decisions preses. Entrenador dels debutants, on tot i la joventut demostra veterania.

Albert Bartra

Darrera incorporació al planter d'entrenadors. Tot i que actualment està realitzant les pràctiques, de ben segur la temporada vinent el tindrem com un fixe a l'Associació. També exjugador, coneix a la perfecció la nostra filosofia.

Iker Sánchez

Entrenador del Prebenjamí "B" i segon entrenador de l'Infantil "A". Tot i ser una de les darreres incorporacions, ha entrat amb molta força i entenent a la perfecció la nostra filosofia. Segona temporada defensant els nostres colors.

Marcos Aguilera

Entrenador que va promocionar ja fa tres anys, quan encara era jugador. Tot i tenir divuit anys, demostra tenir els valors del club ben assolits. Actua com a primer entrenador del Prebenjamí "A" i segon entrenador de l'Aleví "A".

Diego Raya

Entrenador jove amb molta projecció. Tot i tenir divuit anys, ja és la seva tercera temporada amb nosaltres. Actua com a primer entrenador de l'Aleví "A", segon entrenador del Prebenjamí "A" i com a entrenador de porters.

Pau Martí

Un dels entrenadors amb major veterania. Aquesta ja és la seva tercera temporada. Un dels pilars on els joves entrenadors es fixen. És el primer entrenador del nostre Benjamí "A". Fora de les banquetes, una de les peces clau en la família que forma el nostre equip tècnic.

Alex Martí

Primer entrenador de l'Aleví "B" i segon entrenador del Benjamí "A". Segona temporada amb nosaltres, on enguany també debuta com a encarregat de la comunicació de l'Associació (xarxes socials, web i mèdia). Molt de futur per davant.

Alan Martín

Nova incorporació d'aquesta temporada. Un altre dels joves que comença amb molta força. Actua com a segon entrenador del nostre Aleví "B".

Isaac Martín

Segona temporada a casa nostra. Provinent de Tivissa, és el segon entrenador del Cadet "A" i preparador físic dels equips de fútbol 11. Amb només vint-i-tres anys demostra tenir una àmplia experiència a les banquetes.

Fernando Mateos

El nostre delegat de camp. Encarregat de rebre tots els dissabtes als equips rivals i arbitres, a banda de preparar tot el material perquè tot estigui a punt per a poder jugar els partits. Ja fa tants anys que és amb nosaltres, que s'ha perdut el compte.

Josep Maria Diego "Pepe"

Peça clau del projecte. A banda de ser l'entrenador del Cadet "A", el nostre equip referència, porta la coordinació de tot el futbol base. Ja és la cinquena temporada a l'Associació. La seva força i ganes comporten l'empenta que necessita l'Associació.

Jordi Gil

Director esportiu i membre de la junta directiva. Durant més de vuit anys ha realitzat les funcions de coordinació, on actualment continua donant suport. Aquesta ja és la seva onzena temporada a l'Associació, fet que el situa com al més veterà de la plantilla. La seva amplia experiència atorga equilibri a l'Associació.